Städbolag och städföretag ger städhjälp och snyggt hem

”Håll rent hus” är ett ordspråk som jag kanske inte alltid förhåller mig alltid till. Framförallt inte när det gäller att städa minst en gång i veckan. Personligen tycker jag det är viktigare att bara plocka bort de stora sakerna mer än att hålla skinande rent golv och stökigt i övrigt. Jag kanske hör till minoriteten men det är sån jag är. 

Nu kanske jag kan ha hittat den optimala lösningen som jag gärna delar med mig. Jag plockar undan de stora sakerna som jag stör mig på och sen låter jag ett städfirma komma och göra ”finjusteringarna” och finstädet. Jag har alltid tidigare sett det som onödigt att ta hem ett städföretag som ”gräver i min skit” men nu har jag ändrat uppfattning helt. 
Det som egentligen tar tid i ett städ och som jag faktiskt tycker är roligt också är att plocka undan och hålla efter de stora ytorna. Sen kan någon städhjälp komma hem och sköta mina sysslor som jag ogillar skarpt, d.v.s fönsterputs och toalettstäd. Usch och fy för de sysslorna alltså. I min värld blir det en Win Win och det kostar inte så fasligt mycket heller när man summerar det.